OVER ONS

LEER ONS BETER KENNEN

SBS-PRO DAK & SCHRIJNWERKEN

Welkom bij SBS-Pro Dak- en Schrijnwerken!

In 2020 zag SBS-Pro het levenslicht. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staat ons team garant voor passie, perfectie en professionaliteit in elke opdracht die we aangaan.
Onze missie is duidelijk: klanttevredenheid staat voorop. Bij SBS-Pro hechten we enorm veel belang aan een warm klantencontact. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige diensten te leveren, maar ook een persoonlijke band met onze klanten op te bouwen. Het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend, omdat we begrijpen dat vertrouwen de basis vormt van elke succesvolle samenwerking.


Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die hun sporen hebben verdiend in de dak- en schrijnwerken. Maar we kijken ook naar de toekomst en geven kansen aan jong talent. Bij SBS-Pro investeren we in de groei en ontwikkeling van ons team, zodat we altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en trends in onze sector. Wat bieden we aan? Bij SBS-Pro zijn we gespecialiseerd in diverse diensten, waaronder het plaatsen van hellende en platte daken, EPDM rubber en roofing. Ook isolatiewerken behoren tot onze expertise, samen met schrijnwerken, gevelbekleding, bijgebouwen, carports en poolhouses. Of het nu gaat om een renovatieproject, een nieuwbouw of een herstelling, bij SBS-Pro staan we paraat met vakmanschap en toewijding. Kies SBS-Pro Dak- en Schrijnwerken voor een betrouwbare partner in al uw dak- en schrijnwerkprojecten. Ontdek de perfectie in elk detail en ervaar de passie waarmee wij ons werk uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij kijken ernaar uit om uw project tot een succes te maken!


Overzicht van ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Arendonk en we werken binnen een straal van circa 50 kilometer rondom Arendonk. Regio Kempen is ons voornaamste werkveld waaronder Beerse, Brasschaat, Hoogstraten, Kasterlee, Lille, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Ranst, Retie, Rijkevorsel, Schilde, Schoten, Turnhout, Vosselaar, Wijnegem, Wuustwezel, Zandhoven en Zoersel. Maar ook in de Zuiderkempen voeren wij werken uit zoals in Balen, Dessel, Geel, Herentals, Laakdal, Lier, Meerhout, Nijlen, Olen, Vorselaar, Mol en Westerlo.
Weet u niet zeker of uw woning binnen ons werkgebied valt? Belt u ons dan even op: 0493 35 59 68.