DIENSTEN

HELLENDE EN PLATTE DAKEN

Hellende en platte daken

Platte daken zijn populair voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen vanwege hun eigentijdse uitstraling, praktische ruimtegebruik en gemakkelijk onderhoud. Ze bieden een unieke esthetiek en kunnen dienen als extra buitenruimte, zoals een dakterras. Platte daken zijn ideaal voor zonnepanelen, airconditioningunits en andere technische apparatuur. Onze ervaren dakdekkers begrijpen het belang van platte daken en staan klaar om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert.

Naast het moderne uiterlijk bieden platte daken ruimte voor creatieve ontwerpmogelijkheden. U kunt uw platte dak benutten voor extra leefruimte, energiezuinig groendak of zelfs zonnepanelen om uw energie-efficiëntie te verbeteren. Ons team kan u adviseren over de beste oplossingen om het maximale uit uw platte dak te halen, zowel op het gebied van functionaliteit als esthetiek.

Naast het renoveren en isoleren van platte daken, behoort ook het installeren van een dakkoepel of lichtstraat tot de mogelijkheden. We werken uw dak ook nauwkeurig af met lood-, zink-, en koperwerken en plaatsen of vernieuwen dakgoten in PVC of zink.

LEKKAGE IN UW DAK
Een lekkage in uw platte dak of hellende daken kan aanzienlijke problemen veroorzaken, zoals waterschade aan uw interieur en structurele schade aan uw woning. Het is cruciaal om snel actie te ondernemen bij lekkages in uw dak. Onze ervaren dakdekkers van SBS-PRO hebben de kennis om lekkages te identificeren en te verhelpen. We voeren een grondige inspectie uit van uw dak, herstellen eventuele beschadigingen en vernieuwen de dakbedekking indien nodig. Met gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we voor een waterdicht en betrouwbaar dak.

DAKISOLATIE
Het toepassen van dakisolatie kan aanzienlijke voordelen opleveren, zoals energiebesparing en een verhoogd wooncomfort. Een goed geïsoleerd plat dak helpt de warmte in de winter vast te houden en zorgt voor een koeler binnenklimaat in de zomer. Dit resulteert in verbeterde energie-efficiëntie van uw woning en lagere energiekosten.
Onze specialisten kunnen professioneel dakisolatie aanbrengen op uw dak. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen die EPB gekeurd zijn en zorgen ervoor dat de isolatie nauwkeurig en volgens de juiste specificaties wordt geïnstalleerd. Met dakisolatie kunt u genieten van een comfortabeler binnenklimaat, verminderde geluidsoverdracht en besparingen op uw energierekeningen.

PROFESSIONELE DIENSTEN
Investeer in het onderhoud, de reparatie en de isolatie van uw dak om de levensduur en prestaties ervan te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele diensten op het gebied van plat dakonderhoud, lekkageoplossingen en dakisolatie. Onze ervaren dakdekkers zullen ervoor zorgen dat uw plat en/of hellend dak in optimale staat verkeert en aan uw behoeften voldoet. 

REALISATIES - HELLENDE EN PLATTE DAKEN   

VAN A TOT Z

ERVAREN DAKDEKKERS

ALTIJD ADVIES OP MAAT

Wenst u vrijblijvend een offerte?